🟩 Siirrä sisältösi, kun päivität uuteen versioon

Liberation tallentaa sisällön työkansioonsa (katso Mistä työkansio löytyy ), ja tämä kansio vaihtuu jokaisen uuden version julkaisun yhteydessä. Jos haluat säilyttää työtiedostosi vanhasta versiosta uuteen:

  1. Avaa Liberationin alkuperäinen versio
  2. Käytä toimintoa File->Project->Export Project. Tämä tallentaa kaiken Liberationistasi: laser-asetukset, aikajanat, Clip Deckin, kaiken!
  3. Sulje tämä versio ja avaa sitten Liberationin uusi versio
  4. Käytä toimintoa File->Project->Import Project ja valitse vaiheessa 2 viemäsi projektitiedosto.

Kaiken sisältösi pitäisi nyt olla uudessa versiossa.

Useiden Liberation-versioiden säilyttäminen

Ennen uuden version asentamista nimeä vanha versio uudelleen. Käytän yleensä versionumeroa, esim. Liberation103.app (tai Windowsissa .exe). Voit säilyttää niin monta Liberation-versiota kuin haluat, mutta voit käyttää vain yhtä kerrallaan.

Jos korvasit vanhan Liberation-version uudemmalla versiolla

Luotettavin vaihtoehto on asentaa Liberationin vanhempi versio uudelleen ja tehdä sitten yllä kuvattu prosessi.

Vaihtoehtoisesti voit yrittää kopioida työkansiosi ja nimetä sen uuden version numeron mukaan.